Menu

Aperitief
Oester  3,75
Gaey Speciales

Pata Negra Duroc  8,95
15 maanden gerijpt

Brioche met truffel  7,95
Brioche, roomboter, verse truffel


Menu
Driegangendiner  37,95
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht

Bijpassend wijnarrangement 24,95


Voorgerecht  
Steak tartare | Rotterdamsche Oude | Verse truffel  13,95
of
Rouleau van Yellowtail kingfish | Komkommer espuma | Groene appel  14,95
of
Panna cotta van bloemkool | Rode uienstroop | Mosterdzaad  12,95

Tussengerecht
Pasta Tortelloni neri zalm | Saffraansaus | Langoustine olie  12,95
of
Schuimige wortelsoep | Gerookte mascarpone  10,95

Hoofdgerecht
Lamsfilet | Morilles | Sugar snaps  23,95
of
Forel | Hollandaise | Zoetzuur van prei  21,95
of
Geglaceerde koolrabi | Vichyssoise | Semi-gedroogde tomaat  21,95

Kaasplateau
Selectie kazen  13,95

Dessert
Cremeux van mango | Kokossorbet | Krokant van passievrucht  11,95
of
Tartelette met aardbeibavarois & witte chocolade 
10,95


Translate »
Menu