Menu

Aperitief
Oester  3,95
Gaey Speciales

Pata Negra Duroc  8,95
15 maanden gerijpt

Brioche met truffel  7,95
Brioche, roomboter, verse truffel


Menu
Driegangendiner  38,95
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht

Bijpassend wijnarrangement 27,95


Voorgerecht
Carpaccio van rundermuis | Mierikswortel mayonaise | Verse truffel  15,95
of
Zalm | Vermout roomsaus | Foreleitjes  14,95
of
Tartaar van rode biet | Feta espuma | Dille olie  13,95

Tussengerecht
Pasta cappelletto met Prosciutto | Saffraanbouillon  12,95
of
Artisjoksoep met dragon  11,95

Hoofdgerecht
Gelakte short rib | Pistache | Pompoen  24,95
of
Zeeduivel gebakken in vanilleboter | Zilte groente  25,95
of
Gebraad van knolselderij | Bloemkool | Beurre noisette  22,95

Kaasplateau
Selectie kazen  13,95

Dessert
Baba au rhum | Vanille & mascarpone  11,95
of
Tarte au citron  10,95


Translate »
Menu