Menu

Aperitief
Oester  3,75
Gaey Speciales

Pata Negra Duroc  8,95
15 maanden gerijpt

Brioche met truffel  7,95
Brioche, roomboter, verse truffel


Menu
Driegangendiner  38,95
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht

Bijpassend wijnarrangement 25,95


Voorgerecht
Eendenlever | Chiconettes tarte tatin | Pistache  15,95
of
Zeebaars tartaar | Saffraanolie | Erwtenmousseline  14,95
of
Pompoen carré | Vermout | Sinaasappel pompoencréme  12,95

Tussengerecht
Pasta Saccottini met Taleggio & peer | Mascarpone & Gorgonzola  12,95
of

Schuimige soep van eekhoorntjesbrood & limabonen  10,95

Hoofdgerecht
Eendenfilet | Cognacjus | Haricot verts  24,95
of
Schol à la meunière | Beurre noisette | Knolselderij  22,95
of

Mille-feuille van biet | Witlof espuma | Puntasperges  21,95

Kaasplateau
Selectie kazen  13,95

Dessert
Madeleine van sinaasappel | Witte chocolademousse | Praline  11,95
of

Tartelette met blauwe bessen | Lemoncurd | Merengue  10,95


Menu
Driegangen Kerstdiner  48,95
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht

Bijpassend wijnarrangement 25,95


Voorgerecht
Terrine de canard | Brioche | Blauwe bessen-sinaasappelcompote
of
Coquille Saint Jacques | Pastis | Gekrulde Venkel
of
Tarte tatin met rode ui | Paprika | Mousse van Swarte Toer

Tussengerecht
Pasta Cappellacci ossobuco | Madeiraschuim
of
Warme vichyssoise met truffel

Hoofdgerecht
Hertenfilet | Rodewijnjus | Rodekool
of
Paupiettes van dorade | Rieslingsaus | Bimi
of
Pastinaak | Witlofschuim | Pistache

 

Kaasplateau
Selectie kazen  13,95

Dessert
Brûlée van rijstpap met rum en rozijnen  11,95
of
Tartelette met vanille créme | Stoofpeer  10,95

Translate »
Menu