Aperitief
Oester 3,75
Gaey Speciales
Pata Negra Duroc 8,95
15 maanden gerijpt
Brioche met truffel 7,95
Brioche, roomboter, verse truffel
Menu
Driegangendiner 38,95
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht
Bijpassend wijnarrangement 26,95
Voorgerecht
Terrine de canard | Blauwe bessen-sinaasappelcompote 14,95
of
Coquilles Saint Jacques | Pastis | Gekrulde Venkel 15,95
of
Tarte tatin met rode ui | Mousse van Tomme des Fouzon 12,95
Tussengerecht
Pasta Cappellacci ossobuco | Madeira 12,95
of
Warme vichyssoise met truffel 11,95
Hoofdgerecht
Hertenfilet | Rodewijnjus | Rodekool 25,95
of
Paupiettes van dorade | Rieslingsaus | Bimi 23,95
of
Pastinaakfondant | Bechamel | Pistache 21,95
Kaasplateau
Selectie kazen 13,95
Dessert
Brûlée van rijstpap met rum en rozijnen 11,95
of
Tartelette met vanille créme | Stoofpeer 10,95