Menu

Aperitief
Oester  3,95
Gaey Speciales

Pata Negra Duroc  8,95
15 maanden gerijpt

Brioche met truffel  7,95
Brioche, roomboter, verse truffel


Menu
Driegangendiner  39,95
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht

Bijpassend wijnarrangement 29,95


Voorgerecht
Zwezerik | Sinaasappelkruim | Wortel  15,95
of
Gerookte forel | Appel | Venkel  14,95
of
Tarte tatin van wortel | Tomme du Fouzon  13,95

Tussengerecht
Pasta Saccottino met peer | Walnoot | Tête de Moine  12,95
of
Kreeftenbisque | Bieslook | Mascarpone  11,95

Hoofdgerecht
Eendenborst | Cognac saus | Chiconettes  25,95
of
Zwaardvis geflambeerd met Sambuca | Prosciutto di Parma | Venkel  25,95
of
Geglaceerde koolrabi | Sugar snaps | Pistache  22,95

Kaasplateau
Selectie kazen  14,95

Dessert
Vanille bavarois | Gepocheerde peer  11,95
of
Crème brûlée van pure chocolade  10,95


Menu vanaf 15 april

Driegangendiner  40,95
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht

Bijpassend wijnarrangement  29,95

——————————————————————————————-

Voorgerecht
Tartaar van lam | Asperge | Mousse van eendenlever  16,95
of
Snoekbaars | Langoustine olie | Vadouvan saus  14,95
of
Caponata | Stracciatella di Burrata | Basilicum  13,95

Tussengerecht
Ravioli met asperge | Verse truffel  13,95
of
Groene minestrone | Mosselen  11,95

Hoofdgerecht
Kalfslende | Jus de veau | Gelakte bospeen  26,95
of
Zeebaars | Beurre blanc met Dashi | Bimi  24,95
of
Courgette | Créme van Limabonen | Yuzu  22,95

Kaasplateau
Selectie kazen  14,95

Dessert
Rabarber | Geitenkaas met vanille 11,95
of
Farófias | Custard | Amandel  11,95

Translate »
Menu