Menu

Aperitief
Oester  3,75
Gaey Speciales

Pata Negra Duroc  8,95
15 maanden gerijpt

Brioche met truffel  7,95
Brioche, roomboter, verse truffel


Menu
Driegangendiner  38,95
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht

Bijpassend wijnarrangement 26,95


Voorgerecht
Terrine de canard | Blauwe bessen-sinaasappelcompote  
14,95
of
Coquilles Saint Jacques | Pastis | Gekrulde Venkel  
15,95
of
Tarte tatin met rode ui | Mousse van Tomme des Fouzon  
12,95

Tussengerecht
Pasta Cappellacci ossobuco | Madeira  12,95
of
Warme vichyssoise met truffel  11,95

Hoofdgerecht
Hertenfilet | Rodewijnjus | Rodekool  25,95
of
Paupiettes van dorade | Rieslingsaus | Bimi  23,95
of
Pastinaakfondant | Bechamel | Pistache  21,95

Kaasplateau
Selectie kazen  13,95

Dessert
Brûlée van rijstpap met rum en rozijnen  11,95
of
Tartelette met vanille créme | Stoofpeer  10,95


Translate »
Menu