Aperitief
Champagne 13,95
Jean Diot, Brut Sélection
Crémant de Bourgogne 9,95
Chateau de Beauregard, Brut
Cava 7,95
Castillo Perelada, Brut Reserva
–
Oester 3,75
Gaey Speciales
Pata Negra Duroc 8,95
15 maanden gerijpt
Brioche met truffel 7,95
Brioche, roomboter, verse truffel
Menu
Driegangendiner 37,95
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht
Bijpassend wijnarrangement 24,95
Voorgerecht 12,95
Gekonfijt kwartelboutje | Terrine | Eendenham
of
Coquille Saint-Jacques | Erwten mousseline | Schuim van komijn
of
Gerookte wortel | Dille schift dressing | Aardappelzalf
Tussengerecht 11,95
Pasta Cappellacci Ossobuco | Beukenzwam | Madeiraschuim
of
Soep van truffel & aardpeer | Gerookte mascarpone
Hoofdgerecht 21,95
Runderhaas | Blauwe bessen | Haricots verts
of
Heilbot | Beurre blanc met kreeftenolie | Puntasperges
of
In zoutkorst gegaarde knolselderij | Roscoff uienjus | Pied de mouton
Kaasplateau 13,95
Selectie kazen
Dessert 10,95
Tiramisu & Baileys espuma
of
Tartelette met vijgencompote, hazelnoot ganache & panna cotta
Menu vanaf 30 mei
Voorgerecht 12,95
Steak tartare | Oude Rotterdammer | Verse truffel
of
Rouleau van kabeljauw | Komkommer espuma | Groene appel
of
Panna cotta van bloemkool | Rode uienstroop | Mosterdzaad
Tussengerecht 11,95
Pasta Rettangoloni gevuld met schaaldieren | Saffraansaus | Langoustine olie
of
Schuimige wortelsoep | Gerookte mascarpone
Hoofdgerecht 21,95
Lamsfilet | Morrilles | Sugar snaps
of
Forel | Hollandaise | Zoetzuur van prei
of
Gekaramelisserde koolrabi | Vichysoisse | Semi-gedroogde tomaat
Kaasplateau 13,95
Selectie kazen
Dessert 10,95
Cremeux van mango | Kokossorbet | Krokant van passievrucht
of
Tartelette met aardbeijbavarois & witte chocolade