Menu

Aperitief
Champagne  13,95
Jean Diot, Brut Sélection

Crémant de Bourgogne  9,95
Chateau de Beauregard, Brut

Cava  7,95
Castillo Perelada, Brut Reserva

Oester  3,75
Gaey Speciales

Pata Negra Duroc  8,95
15 maanden gerijpt

Brioche met truffel  7,95
Brioche, roomboter, verse truffel


Menu
Driegangendiner  37,95
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht

Bijpassend wijnarrangement 24,95


Voorgerecht  12,95
Gekonfijt kwartelboutje | Terrine | Eendenham
of
Coquille Saint-Jacques | Erwten mousseline | Schuim van komijn
of
Gerookte wortel | Dille schift dressing | Aardappelzalf 

Tussengerecht  11,95
Pasta Cappellacci Ossobuco | Beukenzwam | Madeiraschuim
of
Soep van truffel & aardpeer | Gerookte mascarpone

Hoofdgerecht  21,95
Runderhaas | Blauwe bessen | Haricots verts
of
Heilbot | Beurre blanc met kreeftenolie | Puntasperges
of
In zoutkorst gegaarde knolselderij | Roscoff uienjus | Pied de mouton

Kaasplateau  13,95
Selectie kazen

Dessert  10,95

Tiramisu & Baileys espuma
of
Tartelette met vijgencompote, hazelnoot ganache & panna cotta


 

Menu vanaf 30 mei

Voorgerecht  12,95
Steak tartare | Oude Rotterdammer | Verse truffel
of
Rouleau van kabeljauw | Komkommer espuma | Groene appel
of
Panna cotta van bloemkool | Rode uienstroop | Mosterdzaad 

Tussengerecht  11,95
Pasta Rettangoloni gevuld met schaaldieren | Saffraansaus | Langoustine olie
of
Schuimige wortelsoep | Gerookte mascarpone

Hoofdgerecht  21,95
Lamsfilet | Morrilles | Sugar snaps
of
Forel | Hollandaise | Zoetzuur van prei
of
Gekaramelisserde koolrabi | Vichysoisse | Semi-gedroogde tomaat

Kaasplateau  13,95
Selectie kazen

Dessert  10,95

Cremeux van mango | Kokossorbet | Krokant van passievrucht
of
Tartelette met aardbeijbavarois & witte chocolade


Translate »
Menu