Catering – Lunch – Workshops

catering

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u in uw bedrijfsruimte of op een andere locatie iets wilt vieren, waarbij u alle zorg uit handen wilt geven. Voor deze gelegenheden bieden wij u diverse catering mogelijkheden aan, variërend van buffetten tot complete diners die ter plekke voor u worden bereidt.
Tevens kunnen wij zorgdragen voor een feestelijke aankleding van de locatie. Wij kunnen uw feest volledig aankleden, van servies en bestek tot feesttenten en biertapinstallaties.
Wij werken nauw samen met diverse artiesten om uw avond op feestelijke wijze op te luisteren. Wij beschikken tevens over een aantal uiteenlopende locaties waar de evenementen georganiseerd kunnen worden.

Neemt u gerust contact met ons op.

Lunch

La Tasca is in te huren voor lunch op locatie, maar uiteraard kunt u hiervoor ook gebruik maken van het restaurant. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op voor de mogelijkheden.

Workshops

Regelmatig worden in restaurant La Tasca culinaire workshops georganiseerd. Onze culinaire workshops worden onder professionele begeleiding en in een gezellige ontspannen sfeer in ons restaurant of op locatie gegeven.
Tijdens de workshops worden u diverse culinaire bereidingen uitgelegd, waarna u zelf aan de slag gaat. De middag of de avond wordt afgesloten met een gezellig diner.
Onze workshops vinden uitsluitend op afspraak plaats. Indien u met uw vrienden of collega’s een workshop wilt organiseren in La Tasca, neemt u dan even contact met ons op.

Translate »
Menu