Workshops

Lekker, creatief en leerzaam

Regelmatig worden in restaurant La Tasca culinaire workshops georganiseerd. Onze culinaire workshops worden onder professionele begeleiding en in een gezellige ontspannen sfeer in ons restaurant of op locatie gegeven.
Tijdens de workshops worden u diverse culinaire bereidingen uitgelegd, waarna u zelf aan de slag gaat. De middag of de avond wordt afgesloten met een gezellig diner.
Onze workshops vinden uitsluitend op afspraak plaats voor groepen tussen de 10 en de 30 personen.Indien u met uw vrienden of collega’s een workshop wilt organiseren in La Tasca, neemt u dan even contact met ons op.

Onze workshops

Pasta

Workshop

Onze meest populaire workshop is de pasta workshop. Tijdens de workshop leert u van alles over de verschillende soorten pasta, waar u op moet letten bij inkoop, bewaren en bereiding van de pasta en natuurlijk ook hoe verse pasta gemaakt wordt. Vervolgens gaat uzelf, onder onze begeleiding, verse ravioli maken. Aan het einde van de workshop bent u een echte pasta expert en heeft u gevulde ravioli gemaakt. Vervolgens gaat de gehele groep aan tafel en serveren wij een 4-gangen diner, waarbij de tweede gang de zelf bereide ravioli is.

€ 87,50 * per persoon. *Drankjes niet inbegrepen

Worst

Workshop

Onze nieuwste workshop is de workshop worst maken. Wat is er leuker dan op een middag wat vrienden uitnodigen en met elkaar uw eigen gemaakte verse worst te eten? U kunt nu meedoen aan deze workshop om te leren hoe u uw eigen worst kunt maken. Na het volgen van de workshop weet u niet alleen hoe u verse worst maakt, maar bijvoorbeeld ook hoe u Salami, Pancetta en Coppa di Parma zelf thuis bereidt. De workshop verse worst maken is inclusief lunch met uw eigen gemaakte worst, drankjes en koffie.

€ 47,50 per persoon.

Tiramisu

Workshop

Bij deze workshop leren wij u om zelf de tiramisú van La Tasca te maken. Onder professionele begeleiding van onze chef-kok zult u gaan proberen om onze kok te overtreffen door zelf een perfecte tiramisú te bereiden. Of dit gelukt is zult u die avond gaan proeven. Na de workshop heeft u namelijk wat vrije tijd om het gezellige Delft te gaan verkennen, waarna de groep ‘s avonds in La Tasca terugkeert om hier te genieten van ons vier gangen verrassingsmenu, waarbij als dessert natuurlijk de zelf bereide tiramisú geserveerd wordt.

€ 77,50 * per persoon. *Drankjes niet inbegrepen
Footer background
Voldersgracht 13 & 14, 2611 ET te Delft

Stuur ons een bericht

Uw bericht is succesvol verzonden. Error! Controleer de ingevulde velden.
Leeg