Aperitief
Oester ย 4
Gaey Speciales
Pata Negra Duroc ย 9
15 maanden gerijpt
Brioche met truffel ย 8
Brioche, roomboter, verse truffel (v)
Menu
Driegangendinerย 41
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht
Bijpassend wijnarrangement ย 30
Voorgerecht
Zwezerik | Comtรฉ & rozemarijn veloutรฉ | Aardpeerย 17
of
Crudo de coquille Saint-Jacques | Mandarijn | Pistache | Peperย 16
of
Terrine van portobello & geroosterde paprika | Bloemkool (v)ย 15
Tussengerecht
Ravioli met krab & kreeft | Langoustine sausย 15
of
Uiensoep | Gruyรจre (v)ย 12
Hoofdgerecht
Runderhaas | Peperjus | Schorseneer | Truffelย 27
of
Griet | Soubise met gebrande tijm | Preiย 25
of
Gepofte biet | Rode bietenjus | Pistache (v)ย 23
Kaasplateau
Selectie kazenย 15
Dessert
Chocolade mousse | Amandel | Biscuitย 12
of
Duindoorn ijs | Karamel | Tuilesย 12