Menu

Aperitief
Oester ย 4
Gaey Speciales

Pata Negra Duroc ย 9
15 maanden gerijpt

Brioche met truffel ย 8
Brioche, roomboter, verse truffel (v)


Menu
Driegangendinerย  41
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht

Bijpassend wijnarrangement ย 30


Voorgerecht
Zwezerik | Comtรฉ & rozemarijn veloutรฉ | Aardpeerย  17
of
Crudo de coquille Saint-Jacques | Mandarijn | Pistache | Peperย  16
of
Terrine van portobello & geroosterde paprika | Bloemkool (v)ย  15

Tussengerecht
Ravioli met krab & kreeft | Langoustine sausย  15
of
Uiensoep | Gruyรจre (v)ย  12

Hoofdgerecht
Runderhaas | Peperjus | Schorseneer | Truffelย  27
of
Griet | Soubise met gebrande tijm | Preiย  25
of
Gepofte biet | Rode bietenjus | Pistache (v)ย  23

Kaasplateau
Selectie kazenย  15

Dessert
Chocolade mousse | Amandel | Biscuitย  12
of
Duindoorn ijs | Karamel | Tuilesย  12


3200px LaTasca jan2025 DSC6060 scaled
Translate »
Menu