Diner

  • Aperitief
    Champagne 12,95
    Jean Diot, Brut Sélection

    -
    Cava 6,95
    Castillo Perelada, Brut Reserva
    -

    Oester 3,50
    Gaey Speciales

    -
    Charcuterie 8,95
    Selectie vleeswaren

    -
    Brioche 7,95
    Brioche, roomboter, verse truffel


  • Menu
    Driegangendiner 37,95
    Bestaande uit voorgerecht, pasta en hoofdgerecht


    Voorgerecht
    Lende Hoeve Biesland | Verse zomertruffel | Téte de Moine
    of
    Pijlinktvis | Tabouleh | Schift dressing
    of
    Coquille van Koningsoesterzwam | Bloemkoolcrème

    Pasta
    Conchiglioni met ricotta & citroen | Béchamel | Groenepeulvruchten
    of
    Linguine | Verse zomertruffel | Roomsaus


    Hoofdgerecht
    Entrecote Hoeve Biesland | Rodewijnjus | Venkel 
    of
    Rouleau van forel | Spinazie | Geroosterde puntpaprika
    of
    Saffraan macaron | Venkel

    De gerechten zijn eventueel ook los te bestellen.

    Kaasplateau 13,95
    Ossekop | Le petit Doruval | Fleur rouge de Bourgogne | Lady Blue

    Dessert 10,95
    Baba au Rhum | Cremeux van ananas


  • Wijn
    Wijnarrangement per glas 6,95
    Of vraag onze bediening naar onze wijnkaart

     


De gerechten die in La Tasca geserveert worden, zijn met zorg samengesteld. Centraal hierin staat de hoge kwaliteit van de producten, waarbij de seizoenen en de Mediterrane keuken de inspiratie vormen voor de keukenbrigade. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd door onze sommelier. 

Wij heten u graag welkom in ons restaurant.