Aperitief
Oester | Gaey Speciales 3,95
Coppa di Parma DOP | 4 tot 6 maanden gerijpt 8,95
Brioche| Roomboter |Verse truffel (v) 8,95
Menu
Stel uw menu samen op basis van onze à la carte gerechten
3 gangenmenu 43,95
4 gangenmenu 52,95
5 gangenmenu 61,95
Wij adviseren te starten met een menu bestaande uit een voor-, tussen- en hoofdgerecht. Na het hoofdgerecht kunt u het menu desgewenst aanvullen met kaas en/of dessert
Voorgerechten
Scholfilet | Hollandaise saus | Venkel | Dille 14,95
Paté en croûte van eend & pistache | Dadel–vijgencompote 16,95
Tarte tatin van witlof | Tomme des Fouzon | Pecannoten (v) 12,95
Gerookte burrata | Tomaat | Basilicum | Hazelnoten (v) 14,95
Tussengerechten
Pappardelle al ragù con porcini 12,95
Geroosterde pompoensoep | Crème fraîche | Lavas (v) 10,95
Hoofdgerechten
Corvinafilet | Courgette–Martini Bianco saus | Lima bonen 25,95
Carrillada Ibérica estofada | PX-saus | Knolselderij 26,95
Gebraiseerde spitskool | Shiitake | Kikkererwten & citrus (v) 22,95
Bijgerechten
Tortilla de patatas | Crème fraîche & dille (v) 3,95
Groene asperges | Pancetta 4,95
Desserts
Kaasplateau | Selectie kazen 14,95
Namelaka van pure chocolade | Financier | Rumrozijnen 10,95
Affogato | Vanille–tonkaboonijs | Cantuccini 9,95
Oloroso Jerez-pruimenijs | Druif–saffraanschuim 10,95
Vijgentaart | Mascarpone 8,95
Heeft u een voedselallergie? Vraag naar onze allergeneninformatie
Wijnarrangement
Bijpassende wijnen geselecteerd door onze sommelier
3 gangen 29,95 | 4 gangen 37,95 | 5 gangen 45,95